Відповідь М. Шморгунові

Принаймні стараюся… в даних умовах потрібне повне перезавантаження системи влади=\ В таких орг-ціях, як Свобода, Удар, Фронт змін та ін. «опозиційні» орг-ції, неможливо створити ту систему управління, яка б задовільнила тимчасові потреби до моменту створення уряду, який вестиме діяльність СПРАВДІ в інтересах української нації… Чому нації? Тому, що нація від народу (в моєму уявленні) відрізняється наявністю чітких уявлень про те, якою повинна бути Людина: фізично, морально, ідеологічно, психологічно, етично здоровомислячий індивідуум з власною чітко визначеною позицією щодо того, що собою являє її життя і для чого воно їй дано… Тобто з вищесказаного я роблю такий висновок, який, до речі, є коротким описом цілої ідеології (цитую з власних записів):
«Суть соціал-націоналізму (не плутайте з нацизмом/націонал-соціалізмом!!!):
Витворення, замість купи розрізнених індивідуумів, механічно об'єднаних назвою „українці“ та наявністю українського паспорту, Національної Надспільноти — єдиного біологічного організму, який буде складатися з Нових Людей — фізично, інтелектуально і духовно розвинутих осіб. З маси індивідуумів має постати Нація, а зі слабкої сучасної людини — Надлюдина». Саме тоді відбудеться переворот, коли люди усвідомлять себе, як єдине ціле… а не стадо, в якому кожен сам за себе… Сподіваюсь, що Ви мене правильно зрозуміли=)

6 коментарів

Михайло Шморгун
Я зрозумів.
Можливо навіть правильно...)
Ігор Гамаль
І ви справді відчуваєте себе одним "єдиним цілим" з усіма українцями?
Михайло Шморгун
Не знаю чи добре це, чи погано, але люди не сама надійна привязка.
Земля краще.
От любиш Ти свою землю і ніколи її не забудеш. Де б Ти не був.
Люди вимагають від тебе спільної ідеології, спільних цінностей, а іноді взагалі — робити безглузді вчинки на догоду більшості.
Земля цього не вимагає. Україна (субєктивно) цінніша як територія, що пртитягує, ніж спільність людей поєднана одною ідеєю.
Станіслав Роговський
Жаль хворих, інвалідів — до Нових Людей їх за вашими критеріями не пустять (проблеми з розвитком фізичним).
І себе жаль — не хочу я ніяк розвиватись, до Нових Людей теж не запишуть.

І можна поцікавитись — що розуміється під «духовно» розвиненою людиною?
Михайло Шморгун
Ми занадто глибоко копаємо)
Олег Тудан
Обычная пресная нац-дем каша у человека, заваренная на ницшеанстве)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте